وبسایت غذالند - سپیده کوک: چیکن پاستیلا یا باستیلای مرغ نوعی خمیر لقمهای است که همراه با گوشت، سبزیجات یا مرغ میتوان آن را پر کرد. این غذای خوشمزه معمولا ظاهری شبیه به کیک دارد و مزه اش شور و شیرین است. این غذا در مراکش با گوشت کبوتر و دارچین و بادام در خمیر شیرین درست میشود. این غذا را با ادویجاتی همچون زعفران و دارچین مزه دار میکنند. پاستیلا یک دستور پخت دریایی هم دارد که با میگو، ماهی مرکب و رشته ورمیشل پر میشود. پس از نوش جان کردن این غذا برای ادای احترام به سنت مراکشی میتوانید یک لیوان چای نعنا م بنوشید.
مجله اینترنتی ایرانیان منبع
درباره این سایت